UVJETI I ODREDBE KORIŠTENJA WEB STRANICE

OPĆE ODREDBE I DEFINICIJE

Sadržaj na web stranicama www.stopamapadrepija.hr i svi pisani i drugi materijali na njima vlasništvo su Hrvatskog društva za zaštitu tradicije, obitelji i privatnog vlasništva (dalje: TFP Hrvatska) osnovanog u Zagrebu, ukoliko to nije drugačije navedeno, te se ne smiju kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica.

OGRANIČENJA KORIŠTENJA I ODGOVORNOSTI

Ovi uvjeti i odredbe primjenjuju se na TFP Hrvatska (kao i na svako trgovanje kao imena), koje u tekstu nazivamo pod “nas”, “mi” ili “naše”:

 1. Pažljivo pročitajte ove uvjete prije korištenja ove web stranice (“Stranica”). Vaše korištenje ove stranice predstavlja prihvaćanje ovih uvjeta i odredbi koji stupaju na snagu prvog dana korištenja ove stranice.
 2. Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi objavljivanjem promjena na internetu. Vaša daljnja upotreba ovog web mjesta nakon objave promjena predstavlja vaše prihvaćanje ovog ugovora.
 3. Ovi uvjeti i odredbe primjenjuju se na bilo koju stranicu pod našom kontrolom i s koje je stvorena veza na ove uvjete i odredbe.
 4. Autorska prava u materijalu u našem su vlasništvu i/ili našim dobavljačima sadržaja. Uložili smo sve napore kako bismo stekli autorska prava za sve pisane materijale na ovoj stranici. Svaka osoba koja posjeduje autorska prava za materijal objavljen na ovoj stranici, pošaljite e-poštu info@StopamaPadrePija.hr
 5. Neovlaštena uporaba materijala, uključujući reprodukciju, pohranu, izmjenu, distribuciju ili objavljivanje bez našeg prethodnog pisanog pristanka ili, ako je primjenjivo, pristanka odgovarajućih vlasnika autorskih prava, je zabranjena. Dokumenti (uključujući informacije, slike, fotografije, logotipe, imena i ikone) bez prethodnog pisanog dopuštenja nositelja autorskih prava na ovoj stranici ne smiju se preuzimati, mijenjati ili prilagođavati u bilo koju svrhu osim za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Ako primimo bilo kakvu pritužbu u vezi s materijalom, pregledat ćemo je i ukloniti materijal prema vlastitom nahođenju. U tom slučaju nećemo imati daljnju odgovornost.
 6. Materijali na ovoj stranici pružaju se samo u svrhu informiranja ili izvješćivanja i na njih se ne treba oslanjati.
 7. Dopuštenje je potrebno za korištenje intelektualnog vlasništva TFP-a Hrvatska, svih trgovačkih naziva i logotipa. Razmotrit ćemo takve zahtjeve. Da biste zatražili dozvolu, pošaljite e-mail na info@StopamaPadrePija.hr
 8. Poveznice na web stranice trećih strana na ovoj web stranici pružaju se isključivo kao pogodnost za vas. Nismo odgovorni za sadržaj ili pouzdanost povezanih web stranica trećih strana i ne podržavamo nužno stavove izražene u njima. Ako odlučite pristupiti bilo kojoj web stranici treće strane povezanoj s ovom web stranicom, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.
 9. Ako postoji sukob između ovih Uvjeta i odredbi i/ili posebnih uvjeta korištenja koji se pojavljuju na ovoj stranici u vezi s određenim materijalom, tada će potonji prevladati.
 10. Pristajete koristiti ovu stranicu samo u zakonite svrhe i na način koji ne krši prava, ograničava ili sprječava korištenje i uživanje ove stranice od strane bilo koje treće strane. Takvo ograničenje i inhibicija uključuje, bez ograničenja, ponašanje koje je nezakonito ili koje može uznemiriti ili uzrokovati nevolje ili neugodnosti bilo kojoj osobi, prijenos opscenog ili uvredljivog materijala ili prekid normalnog protoka dijaloga unutar ove stranice.
 11. Osim ako nije drugačije zatraženo, objavljivanjem poruka na bilo kojoj od naših web stranica dajete nam privolu za reprodukciju tih komentara na bilo kojem drugom dijelu Stranice i u bilo kojoj drugoj publikaciji.
 12. Ako ste u mogućnosti doprinijeti radu ove stranice, slažete se nama trajno, bez naknade, neisključivo, dati pravo i dozvolu za korištenje, reprodukciju, izmjenu, prilagodbu, objavljivanje, prevođenje, stvaranje izvedenih djela, distribuciju, izvođenje, igru i ostvarivanje svih prava autorskih prava i publiciteta uz poštovanje i priznanje vezano uz vaš rad diljem svijeta i / ili uključivanje vašeg doprinosa u druga djela u bilo kojem mediju koji je sada poznat ili kasnije razvijen. Ako nam ne želite dodijeliti gore navedena prava, nemojte dostaviti svoj doprinos.
 13. Podnošenjem doprinosa jamčite da je vaš doprinos vaše izvorno djelo i da nam ga imate pravo učiniti dostupnim za bilo koju ili sve gore navedene svrhe. Nadalje, jamčite da vaš doprinos nije klevetnički, ne krši nikakav zakon, obeštećujete nas od svih pravnih naknada, šteta i drugih troškova koji mogu nastati kao posljedica vašeg kršenja gore navedenog jamstva i odričete se bilo kakvih moralnih prava u vašem doprinosu u svrhu njegovog podnošenja i objavljivanja na Web mjestu i gore navedenih svrha.
 14. Imamo pravo ukloniti bilo koji materijal ili objavljivanje koje napravite na ovoj stranici prema vlastitom nahođenju.
 15. Ako ovi Uvjeti i odredbe nisu prihvaćeni u cijelosti, korištenje ove stranice mora se odmah prekinuti.
 16. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravnu ili posljedičnu štetu, gubitak dobiti ili bilo kakvu štetu koja proizlazi iz ili u vezi s korištenjem ili gubitkom korištenja ove stranice.
 17. Iako nastojimo osigurati da je stranica dostupna 24 sata dnevno, to nije zajamčeno. Ne jamčimo da će funkcije sadržane u materijalu na ovoj stranici biti neprekinute ili bez pogrešaka, da će se nedostaci ispraviti ili da ova stranica ili poslužitelj koji ga čini dostupnim nema virusa ili grešaka. Materijale na ovoj stranici ili informacije, proizvode i cijene opisane u njima možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Materijali na ovoj stranici mogu biti zastarjeli i ne obvezujemo se ažurirati materijale na ovoj stranici. Uložili smo razumne napore kako bismo osigurali da su informacije na ovoj stranici točne u trenutku uključivanja.
 18. Ovi Uvjeti i odredbe uređuju se i tumače u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Svi sporovi koji se ovdje pojavljuju podliježu isključivo nadležnosti hrvatskih sudova.
 19. Sva pitanja vezana uz Stranicu mogu se riješiti slanjem e-pošte info@StopamaPadrePija.hr. Pogledajte naša pravila o Zaštiti privatnosti da biste vidjeli kako prikupljamo, koristimo i pohranjujemo vaše osobne podatke.