Voljena djeca Padre Pija

O našem apostolatu Padre Pija

Stranica Stopama Padre Pija je djelovanje Hrvatskog društva za zaštitu tradicije, obitelji i privatnog vlasništva — neprofitne građanske udruge katolika. Ova akcija ima za cilj širenje pobožnosti prema svetom Padre Piju. On je jedan od najvećih svetaca 20. stoljeća, odlikovan brojnim mističnim darovima, uključujući i stigmama Gospodinove muke.

Vjerujemo da je sveti Padre Pio posebni Božji dar za naše dane zbog našeg sumnjičavog i znanstvenog stava prema vjeri. Stoga smo odlučili stvoriti apostolat Voljena djeca Padre Pija za one koji također žele pomoći u širenju, nadaleko neprocjenjivog blaga Crkve kroz čudesan život svetog Padre Pija.

 

Blagodati za članove

1. Sveta misa na vaše nakane

Kad postanete član Voljene djece padre Pija, sveta misa bit će prikazana mjesečno (12 misa godišnje) za vaše duhovne i vremenite potrebe. Osim toga, sveta misa bit će prikazana tjedno (52 mise) ovisno o odabranoj razini potpore. Naravno, možete uključiti imena svojih prijatelja i rođaka koji su preminuli ili kojima su potrebne molitve.

2. Blagoslov i zaštita padre Pija u vašem životu

Kad postanete član Voljene djece padre Pija, pridružujete se jedinstvenom apostolatu padre Pija. Ova gesta povjerenja i velikodušnosti neće proći nezapaženo. Padre Pio će vas nagraditi! Primamo nebrojena svjedočanstava koja govore kako su životi štovatelja Padre Pija prošli kroz velike promjene nakon što su se upoznali sa svetošću Padre Pija. Neka se i vama dogodi ovo obraćenje!

3. Potvrdni darovi

Kao znak naše zahvalnosti za odabranu razinu potpore, uz svete mise koje se prikazuju za vaše nakane, primit ćete najmanje 3 dara, i to jedne od ovih:

    1. personaliziranu potvrdu o sudjelovanju
    2. slika/molitvena nakana padre Pio u boji, formata A5, spremna za uokvirivanje i postavljanje na mjesto pobožnosti.
    3. knjižica veličine 48 stranica Odabrane molitve i duhovni savjeti padre Pija
    4. prekrasan kip Padre Pija visok 20 cm
    5. vaše nakane bit će uključene u naše dnevne krunice

Pridružite se apostolatu

Pridružite se apostolatu i postanite Voljeno dijete Padre Pija, ujedinjeni u veliku obitelj štovatelja oca Pija! Možete odabrati jednu od razina članstva, a zatim dobiti duhovnu podršku na temelju redovitih svetih misa koje služe za naše članove i njihove nakane.

Ujedno ćete kao član dobiti posebne darove koje pripremamo za vas.

Najveća je prednost Voljene djece Padre Pija jest suradnja u apostolatu širenja poruka svetog Pija koje je za života prenosio onima koje je susretao i koji su mu pisali.

Odaberite kako nas želite podržati:

Online donacijom:

Putem trajnog naloga

Upute za otvaranje trajnog naloga

Hvala Vam što ste se odlučili podržati Apostolat svetog padre Pija. Otvaranje trajnog naloga se radi u banci, ali kako bismo Vam olakšali pripremili smo detaljne upute kako to učiniti.